1. Поръчки:

Сайтът spy-bg.com предоставя продуктов каталог. Публикуваните в него описания на предлаганите продукти са с информативна цел - възможно е да бъдат допуснати технически грешки, промяна на продукта (цвят, модификации) или изчерпани наличности. След като заявите желание за покупка на даден продукт (продукти), ние ще се свържем с Вас по телефона или email да доуточним поръчката. Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при определени обстоятелства - неверни данни на клиента, съмнения за злоупотреби и др. 

2. Цени

Цените на стоките, посочени на сайта, не включват ДДС и разходи за доставка до клиента. Цените могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите.

3. Доставка

Продуктите се изпращат най-късно на следващия работен ден от потвърждаването на поръчката чрез Еконт Експрес. Не носим отговорност за забавяния на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други обстоятелства.

4. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите

Дефектни продукти се заменят за сметка на продавача. Продукти с ненарушен търговски вид могат да се върнат до 14 дни след изпращането им до клиента. Рекламациии могат да се правят както по телефона така и на email адрес.

5. Лични данни

За да получите своята поръчка трябва да предоставите следните данни за контакт - имена, адрес (или куриерски офис) както и телефон. Ние ще използваме тези данни единствено и само, за да доставим Вашата поръчка. Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес.